O donacijama

Home » Donacije » O donacijama

Naša Udruga ustanovljena je kao isključivo neprofitna humanitarna organizacija. KLUB HEO se ponosi činjenicom da u više od 20 godina postojanja niti jedno dosadašnje vodstvo KLUB-a nije dobivalo nikakve naknade za svoj rad i vođenje Udruge, te organiziranje i obavljanje svih nužnih redovitih i izvanrednih poslova i zadataka. Naš angažman i svi napori koji idu ka cilju što efektnije konkretizacije direktne pomoći roditeljima i djeci, počiva isključivo na volonterskoj osnovi. I za to nam nisu potrebni posebni programi niti projekti, ali nam je svakako potrebna svekolika pomoć svih ljudi dobre volje, te pravnih osoba (tvrtke i organizacije). Posebice su nam potrebna sredstva za održavanje stana, redovite servise i popravke i režijske troškove. U tom pogledu, KLUB-u možete pomoći direktnom donacijom na naš žiro račun kod HPB-a – IBAN HR07 23900011100943149.

Materijalne nefinancijske donacije u vidu poklanjanja namještaja, kućanskih aparata i opreme, higijenskih i živežnih namirnica, usluga određenih poslova itd. …, svakako pospješuju i olakšavaju naš angažman i rad.

Svim našim donatorima se od srca zahvaljujemo!

Početkom 2016., izradom nove internetske stranice i po pokrenutim akcijama i projektima, vodstvo je odlučilo javno objavljivati imena (uz njihovu suglasnost) svih svojih donatora kao mali skromni znak zahvalnosti za svu potporu koju Udruzi pružaju građani ili pravne osobe (tvrtke), bez koje bi, zasigurno, rad KLUB-a bio iznimno otežan. Veliko hvala svim našim donatorima.

 

[su_quote cite=”Albert Schweitzer” url=””]Ne znam kakva će vam biti sudbina, no jedno ipak znam: među vama će istinski sretni biti samo oni koji su tražili i pronašli način služenja.Albert Schweitzer[/su_quote]

 

[su_quote cite=”Seneca”]Tko je učinio dobro djelo neka šuti; neka govori onaj koji ga je primio.Seneca[/su_quote]

 

[su_quote cite=”Johann Wolfgang Goethe”]Podijeljena radost je udvostručena radost.Johann Wolfgang Goethe[/su_quote]

 

hvala

[su_siblings]