Krešo Celić predsjednik Kluba HEO

Home » O nama » HEO tim » Krešo Celić predsjednik Kluba HEO

Kreso Celic predsjednik Kluba HEO

[su_quote cite=”Krešo Celić”]Prije više od 20-godina, kada nam je bilo najpotrebnije, KLUB HEO je bio podrška i pomoć meni i mojoj obitelji. U trenutku kada na Hrvatsku padaju granate, na liječenje i terapije putujemo automobilom vozeći se i po 8 sati zaobilazeći okupirani Knin te po dolasku u Zagreb smještamo se u stan u Gajevoj. KLUB HEO – udruga roditelja rigidno posvećenih poboljšanju uvjeta liječenja njihove djece započinje sve dosadašnje prakse svih potom osnovanih Udruga. Kao dijete sam se liječio od teške maligne bolesti Histiocitoze (LCH) kada je dječji hematološki odjel bio na Šalati, i kroz period od nekoliko godina uspješno se izliječio. Iskustvo bolesti i liječenja me je zauvijek odredilo, obilježivši moje djetinjstvo i rane godine života te, ukratko, usmjerilo me da ”ne idem malen ispod zvijezda”.

Danas, više od 20 godina nakon te priče, na poziv prof. def. Jasne Štrok predložen sam za predsjednika Udruge, dužnost koju svesrdno, ozbiljno i odgovorno shvaćam i prihvaćam. Svim svojim sposobnostima i naporima, s vlastitim iskustvom i životnom pričom borbe za goli život protiv maligne bolesti tu sam da pomognem, kao što su dobri ljudi (možda i presudno) jednom pomogli meni. Hvala svim dugogodišnjim djelatnicima dječjeg hematološko onkološkog odjela, liječnicima, sestrama, Jasni i svim roditeljima.

Za sve one koji se trenutno bore i za spomen svih onih koji su otišli, KLUB HEO nastavlja biti – vaš supatnik i suborac. [/su_quote]

 

Krešo Celić - infuzija

 

 

 

 

 

Krešo Celić, prije više od 20 godina, za vrijeme liječenja na dječjem hematološko-onkološkom odjelu primajući kemoterapiju. Sjediš i čekaš!

 

 

 

 

 

 

 

 

Krešo Celić – životopis

Celic Kreso - zivotopis

[su_siblings]