Home » Donacije » Stan za roditelje ide u obnovu

Stan za roditelje ide u obnovu

Stan ide u obnovu! Za ne povjerovati, ali službeno je!

Jer-svi-smo-to-mi

Uz medijsku potporu Večernjeg lista i voditeljice projekta VL-a – ”Zdravlje”, Irine Čulinović te ostalih uključenih sudionika, danas je u VL listu najavljen početak projekta obnove stana u Gajevoj 28 koji KLUB HEO koristi za smještaj i boravak djece i roditelja već više od 25 godina. Posljednji put je stan bio renoviran 2008. godine i od tada je, nastavljajući biti utočište nebrojenim obiteljima zahvaćenima ovim tragedijama, značajno dotrajao (zidovi, namještaj, prozori, radijatori…).
Rak rana funkcioniranja KLUB-a HEO kao udruge je servisiranje tekućih režijskih troškova stanovanja roditelja i djece s obzirom da se radi od gotovo 140 četvornih metara stambenog prostora pa su režijski troškovi uvijek visoki, posebice za sezona grijanja. Obnovom oštećenja u stanu (zidovi prostorija, dotrajali prozori i radijatori, oštećeni i izrađeni namještaj i kućanski aparati…) i svime što je dotrajalo a zamijeni se novim ili se dodatno uredi, značajno će se povećati energetska učinkovitost, primjerice grijanja, pa će tako i režijski troškovi biti manji, a i udobnosti i sigurnost boravka roditelja i djece u stanu će biti dodatno poboljšana.
Veliko hvala svima koji su se angažirali, veliko hvala svim sestrama i doktorima dječjeg hematološko – onkološkog odjela bolnice Rebro pri kojem djeluje naša Udruga i našoj koordinatorici Jasni, svim dosadašnjim i potencijalnim budućim donatorima (građanima i pravnim osobama), djelatnicima VL-a koji podupiru projekt, svima koji su godinama sudjelovali u radu KLUB-a HEO te na bilo koji način doprinijeli njegovom radu. Posebno osobno veliko hvala Nikolini Mucko iz Uniqa osiguranja, kao i svim ostalim zaposlenicima UNIQE koji su se uključili u akciju pomoći KLUB-u HEO.
Kao novo vodstvo Udruge KLUB HEO, za jedan od najvažnijih ciljeva smo si postavili upravo obnovu stana, pa smo izrazito sretni i zahvalni što smo uz svekoliku pomoć svih angažiranih zajedno pokrenuli ovaj projekt!
HVALA!
KLUB HEO, vaš supatnik i suborac od 1990. godine!
Ordinacija iz bajke
Post Tag With :

Leave a Comment