Home » Poslovanje Kluba » Izrada internet stranice Kluba HEO Zagreb

Izrada internet stranice Kluba HEO Zagreb

Jedna od inicijativa nove uprave udruge Klub HEO Zagreb bila je i shvaćanje potrebe da se pristupi izradi internet stranica Kluba HEO Zagreb, kako bi i širem krugu ljudi postale pristupačne informacije o djelovanju i djelatnostima Kluba. Klub postoji dugi niz godina, no djelatnost Kluba nije bila prezentirana na internetu kroz vlastitu web stranicu. Djelatnost kluba i komunikacija sa korisnicima na internetu je vršena najprije kroz Facebook profil a od početka ove godine kroz Facebook stranicu.

Ideja da se krene u pripremu izrade internet stranice sazrela je krajem prošle godine i prvi korak bio je registracija besplatne domene www.klub-heo-zagreb.hr. Domena je smještena na server i sada smo u početnoj tehničkoj fazi izrade vlastite internet stranice.

Ovim putem pozivamo sve naše suradnike i korisnike naših usluga da po svojoj želji pridonesu vlastitim idejama, tekstovima i fotografijama. Pomoći ćete i tako da svoje prijatelje obavijestite o postojanju ove internet stranice, na čemu vam unaprijed zahvaljujemo.

web stranica - izrada

 

 

Leave a Comment